Sofie Sjöström

Hittade via Perlan till Sofie Sjöströms sida och hittade dessa snygga mysmöbler! Ska bli kul och se om de kommer till nån butik i Malmö så man kan prov sitta...Foto: Göran Ekeberg (www.sofiesjostrom.se)

På hennes sida finns även snygga kuddar i samma mönster!

Bilder från barnrummet

Här är lite bilder från lilltjejens rum. Som sagt inte helt färdigt...ska in lite mer mys!

Rullgardinen har jag fixat själv efter inspiration från Malin på bloggen Inspirationsdesign. Det blev kanske inte så superbra då det var svårt att få rullgardinen jämn. Annars är ju rullgardinen från Mairo med elefanter väldigt fin...

Bild: Mairo

Barnrummet

Idag har jag beställt knoppar till lilltjejens garderober. Det blev fyra stycken Kronor från http://www.busigt.se/. Passade dessutom på att beställa en förvaringslåda som verkar lätt att förflytta och som får plats i hennes hylla.

Hon har förresten sovit två nätter i sitt nya rum...och hon sover som en prinsessa så det verkar som hon trivs :)


Bilder: http://www.busigt.se/

Vid fönstret tänkte vi göra en liten myshörna (ca 2 x 2 meter) så antingen blir det en heltäckningsmatta eller madrass + en massa kuddar. Tänker nog köpa vita kuddar från IKEA och sedan skriva ut bokstäver på transferpapper och stryka på... Hade nog också varit mysigt med bladet LÖVA från IKEA... Måste också fixa ett snyggt elementskydd.

Lufsen                                 
Bild: Golvabia                      


Bild: IKEA                                      

Gult är fult?

Det märks tydligt på IKEA att gult är "årets färg". Själv har jag inte varit så förtjust i gult och det passar inte in i vårt nuvarande hem men jag skulle mycket väl kunna tänka mig det här köket i ett hus.


Bild: IKEA


Tillbaks!

Efter månader av tystnad är det dags att ge sig ut i bloggvärlden igen! Kommer nog inte ha så mycket tid över så förvänta er inte nya inlägg så ofta...ett tips är att använda bloggkoll!

Så vad har hänt sen sist? Jo, faktiskt en hel del trots att underbara lilla M har kommit in i våra liv. Här är lite "tjuvkikar" på vad som hänt. Mer bilder kommer när det är lite mer städat :) Vilket kan dröja... :)Nya lampor i vardagsrummet
Köpte fyra stycken "Globen" lampor som hänger i fönstrena i vårt vardagsrum. Genast blev det mycket mysigare på kvällarna med dessa lampor!  Har varit på jakt efter dessa lampor ett bra tag och Ellos hade dem (eller liknande) för ca ett år sedan men nu hittade jag dem hos webbutiken Elektricitet som jag verkligen kan rekommendera!

Nya tavlor ovanför matbordet
Som så många andra slog jag till och beställde två litografier av Cassandra Rhodin hos Rädda Barnen. Perfekt att få snygga tavlor samtidigt som en stor del gick till Rädda Barnen!

Lilla M får eget rum
Vi håller på att fixa i ordning lilla M:s rum. Vi har byggt in garderober och en hylla så nu syns inte vattenrören (det har varit ett kök tidigare) och förra helgen målade vi och tapetserade. Tapeten heter Dotty och kommer från Ferm Living. Finns hos Tapetorama och kostar där lite mindre än hos andra webbutiker :)

Arbetsrummet/Gästrummet
Vi har satt upp ett förvaringsskåp från ikea och i helgen ska vi dit igen och köpa Lackhyllor...så nu ska allt sorteras! Ordning och Reda hoppas jag på!

Toalett
Äntligen har vi köpt nya toalettsitsar. De som fanns var inte orginal och förutom att de var skitfula så passade de inte toaletten! Det blev svarta och så ha vi köpt svart kakeldekor som vi ska sätta över den aprikosfärgade randen. Så toaletten ska få sig en liten mini makeover!  Kakeldekoren köpte vi från Kungsfärg, billigt! Återkommer om hur resultatet blir.

Trevlig helg på er alla!


RSS 2.0