Nån som vet var mattan kommer ifrån?

 Såg den här mattan i ett hemreportage i Aftonbladet...är det nån som vet var man kan köpa den?

image167


Hittar du inte rätt färg till dina köksluckor?

Då ska du ta en titt hos Diffrey som gör luckor som passar till IKEAs stommar! De har bl.a luckan Belin som man kan få i vilken NCS färg man vill...


image166
Bild: Diffrey

Vad som händer nu och sen...

Köket är nästan klart...det saknas lite lister och framför allt en fläkt... Vi har fått upp alla skåp och belysningen är ockå klar. Vi är väldigt nöjda med allt så det känns kanon!

image163

Just nu håller vi på med matrummet som ligger precis utanför köket...idag har vi satt upp easy cover på väggarna så nu väntar taket på gipsskivor. Jag har tidigare skrivit att vi funderat på att sätt igen öppningen mot hallen men det har vi bestämt oss för att inte göra då hallen känns väldigt mörk då. Bordet (6 platser) ska vi ha mot väggen till höger och det är inga problem att komma förbi så jag tror det kommer att bli bra. Väggarna ska målas i samma nyans som väggen till höger, alltså grå-brun.

image164

Kan avslöja vårt kommande projekt...en vägg ska sättas upp. Ska bli kul eftersom vi än så länge mest ägnat oss åt att riva väggar :-) Här är en gammal bild av vårt vardagsrum. Väggen ska stå precis där fönstret slutar. Det kommer att bli ett ganska litet rum (ca 2,4 x 4 m) och ska bli ett extra rum till gäster...vilket jag vet att en del bloggläsare ser fram emot .

image165


Tyst som en mus...

Ja, det har varit väldigt tyst på bloggen...har inte haft energi att skriva men energin börjar återkomma så bloggen är inte helt nerlagd :-) Tack för alla fina kommentarer jag fått!

Återkommer snart med lite bilder från vad som hänt i lägenheten....RSS 2.0