Kaffe

I veckan fick vi hem våra sista prylar från IKEA så i helgen har vi byggt lite men det är inte riktigt klart än... som jag skrivit tidigare så är ju köket funktionsdugligt så då känner vi att vi inte bara vill renovera på helgerna. Vi har börjat med den andra sidan av köket så nu är kyl/frys, ugn och espressomaskin på plats. Det har redan hunnit bli ett par koppar kaffe latte och så här långt är vi väldigt nöjda...vi har dock inte lyckats få till samma mönster som på bilden :-)

image162


Smarta saker!

Hittade igår en ny internetshop som jag inte sett tidigare: www.smartasaker.se och jag tycker att sidan gör skäl för sitt namn. Här är ett litet urval av saker men det finns massor av annat, bland annat en hel kategori med Smarta miljöval. Det är inte speciellt dyrt heller!

image159

Tillbaks!

Det är ett tag sen jag skrev här på bloggen, har varit iväg över julen...tack för alla fina julhälsningar! Vårt evighetsprojekt "Köket" fortsätter. Nu när vi kan laga mat så känns det inte lika viktigt att få det snabbt klart men det är ändå lite tråkigt att det fortfarande är renoverings kaos :-) Vi har länge letat efter en fläkt...det finns massor av snygga fläktar på Tretti.se men många är så himla dyra. Dessutom vill man ha sett dem i verkligheten och det finns inte så många ute i affärerna. Vi har iallafall fastnat för två fläktar som vi tycker är okej i pris. En Siemens (längst upp på bilden) för 5730 kr och en Gorensje (längst ner) för 3950 kr. Siemens fläkten har vi sett i verkligheten och den är snygg men Gorensje fläkten är ju lite billigare och på bilden ser den helt okej ut. Båda är 90 cm breda.

Vilken hade ni valt? 

 image157

(bilden är tagen från vardagsrummet så ni får kanske en liten uppfattning om hur lägenheten är...)

RSS 2.0