Bokstavs trenden

Som många andra har jag också hakat på bokstavs trenden...hittade de här fina på Village igår. Man blir  så glad när man ser dem!


Pyssel!

I hallen har vi skoskåp från IKEA som vi tänker använda till förvaring av kläder såsom mössor, vantar, mm. För att göra dem lite roligare så har vi skrivit ut våra namn på kontaktpapper och klippt ut och klistrat på. Den sista lådan är till vår bebis som ska komma om fyra veckor så snart blir det ett namn till!


Forts. hallen

Det har varit lite tyst på bloggen på sistone men här kommer en bild på hur hallen ser ut efter målning och tapetsering. Nu saknas det bara en sittbänk/skoställ och en hallmatta.


Nya hallplaner

Vi har lagt ner idén på Buddha tapeten i hallen och istället bestämt oss för en tapet från Ferm Living. Dels för att fototapeten är ganska så dyr och så gör den nog sig bättre på en större vägg. Istället har vi köpt den här tapeten som vi ska ha på kortväggen. Resten av väggarna ska målas gråa. Alla dörrar och lister ska målas vita. Till det har vi tänkt att ha detaljer i svart och lite ek. Tror det kan bli riktigt snyggt!

På bloggen Design sponge kan kan man se en hall med just denna tapet!


Foto: Ferm living


RSS 2.0