Fåglar i gästrummet

Nu är sängen Odda på plats (underdelen står just nu i andra sidan rummet) och har blivit invigd i helgen av trevliga gäster :-)  Tänkte göra en väggmålning på väggen till höger om fönstret och tänkte måla fåglar som finns som wallsticker hos Ferm Living men tänkte måla dem vita istället. Det kanske blir nästa helg...


Elefanter!

Till det kommande barnrummet kan jag tänka mig att ha den här gardinen från Mairo.och den här söta lampan!


En bit på vägen...

I helgen har vi fixat med gästrummet/kontoret. Det är nu målat och tapetserat...nu ska det "bara" inredas. Vi hade färg över från vårt sovrum så vi tog den och tapetserade med en ljus tapet med blom mönster. Funderar på att införskaffa ett String system, ungefär som på bilden fast vitt.  På bilden längs ner syns sängen Odda som vi tänkt ha som soffa/säng. Kan nog bli mysigt med lite kuddar till.


Ny tapetkollektion från Sandbergs

I tidningen Living kan man läsa om tapeten "Myra" som är ett samarbete mellan tidningen och Sandbergs tapeter. Den ingår i nya kollektionen Kaspar & Saga II som ska lanseras den 15 juni (Idag). Ska bli kul att bläddra i katalogen och se om det kanske finns någon tapet som skulle passa i vårt kommande barnrum.Kommande planer!

Igår tapetserade vi...tyvärr så saknades det en halv våd så vi fick beställa en ny rulle som vi ska få på tisdag... Vi hade lite tapet kvar från gamla lägenheten men den var inte i samma nyans pga olika tryckningstillfälle så den gick tyvärr inte att använda då  det hade synts att det inte var samma färg.

Vi får tillökning i vår lilla familj i september så under sommaren har vi många projekt som vi helst ska hinna med:

- Gästrummet
- Hallen
- Barnrum

I gästrummet tänkte vi ha en soffa/säng och kontorshörna. Igår var vi på IKEA och tittade på sängen Odda som de använde i ett avsnitt av "äntligen hemma". Under sängen kan man dra ut en undersäng så att det blir en extra bädd.

Hallen ska målas eller tapetseras...vi har inte riktigt bestämt hur det ska se ut än.

I barnrummet har vi tänkt oss på konststycket att göra en väggmålning med hjälp av en projektor. Vi har tänkt oss denna bilden. Det är egentligen en tapet som man kan måttbeställa från Isak och är i blåa nyanser men vi vill ha den grön så jag har ändrat färgerna. Du kan se och beställa tapeten härSå vi kommer inte direkt att vara sysslolösa i sommar :-)

Tapet beställd!

I fredags beställde vi tapet som vi ska ha på den nybyggda väggen i vardagsrummet. Det blev samma tapet som vi hade i vår gamla lägenhet. Lite dålig fantasi kanske men vi trivdes så bra med den! Förhoppningsvis tapetserar vi nästa helg...

Här är en bild på tapeten i vår gamla lägenhet:

image7

RSS 2.0